Frk. Østergaards Gallerie Boutique

Velkommen til Frk. Østergaards Gallerie Boutique af unika håndlavede ikoner, collager og andre underfundige kreationer i alle mulige afskygninger.

Frk. Østergaard er optaget af kreativitet både visuelt og på tankeplan stort set alle døgnets timer. Alt hvad der arbejdes med af billedeværker o.a., udføres i hånden, og derfor er hvert enkelt værk/collage/ikon m.m. også et unikt stykke arbejde.

Frk. Østergaard arbejder udelukkende ud fra lyst og intuition og tillader derfor også ideer, mærkelige væsener og skæve indslag at komme til deres ret. Ofte oplever hun, at billedets fragmenterede udtryk under selve udarbejdelsen, ikke giver mening, men når det færdige resultat toner frem, ses sammenhængen pludselig i et helt andet lys end det, der var det oprindelige udgangspunkt. Derfor læner Frk. Østergaard sig udelukkende op af sin intuition og indre strømninger, når der arbejdes med de kreative udtryk, og lader værkerne tage den tid, det tager for dem at blive færdiggjort.

I denne digitale tidsalder er det enkeltstående, kreative og originale udtryk absolut værd at udforske i Frk. Østergaards optik. Alle kan gå online eller i diverse boligbutikker og købe fx masseproducerede billeder og plakater, som derfor også hænger i mange hjem. Det er på tide, at vi tør udfordre os selv noget mere på det visuelle plan og erhverve kreative udtryk i form fx af billeder, collager, skulpturer m.m. som ingen andre har. Det er der en endnu større værdi i, fordi det kreative udtryk, du måske erhverver dig, udtrykker noget langt mere personligt om dig, og dermed dit hjem, på et dybere plan end en masseproduceret plakat. What’s not to like?

Når du erhverver dig et unikt, kreativt, visuelt udtryk af den ene eller anden art, køber du desuden noget mere end blot et objekt.
Du køber timevis af forsøg og fiaskoer. Du køber dage, uger og måneders arbejde med eksperimenteren af diverse udtryk og forsøg, hvor noget er lykkedes og andet er kasseret.
Når du køber et kreativt udtryk, er det derfor unikt af mere end blot en årsag, og derfor køber du ikke bare en tilfældig ting, du fx kan hænge op på væggen og pynte. Du køber, udover det kreative, visuelle, unikke udtryk, hjertet og sjælen af en billedemager.

Herunder finder du et udvalg af Frk. Østergaards magiske kreationer. Alle priser er inklusiv forsendelse.

Brug kontaktformularen for bestilling, info om betaling m.m.


Unika billedemageri på ikoner i træ

Mål: 17 x 1 x 11 cm. Pris: 550 Dkk. inkl. forsendelse.


Tre fløjede ikoner/træ

Mål: 18 x 1 x 22 cm. Pris: 700 Dkk. inkl. forsendelse.


Ikonoplade/papmaché.

Mål: 20,2 x 1,3 x 10 cm. Pris: 325 Dkk. inkl. forsendelse


Ikonplade/træ

Mål: 9,6 x 1 x 9,6 cm. Pris: 250 Dkk. inkl. forsendelse.

Cat-eye

Pray

Madonna III

Ikonplade Mål: 20,6 x 1 x 9,6 cm. Pris 325 Dkk. inkl. forsendelse.

Buddha’s eye II

Ikonophæng/akvarelpapir

Håndlavede collager på tykt akvarelpapir.

Bemærk forskellige mål!

Små: 17 x 12 cm. Pris: 200 Dkk. inkl. forsendelse.


Store: 21,5 x 14 cm. Pris: 250 Dkk. inkl. forsendelse.

Papircollager

Håndlavet papircollager i forskellige størrelser. Varierende priser, inklusive forsendelse. Pris og mål under hver enkelt collage. Bemærk at der ikke følger glas/ramme med.

Canvas

Min første serie af akryl på lærred.


error: Content is protected !!